SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. aliatul de încredere pentru un sector curat, în plină dezvoltare în ton cu primăvara și cu sărbătorile pascale ce bat la ușă.Echipa societății SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A., de la mic la mare începe oficial de astăzi, 01.04.2024 o amplă acțiune de salubrizare pe raza administrativ teritorială a sectorului 5 încluzând atât zonele cu trafic cât și zonele dintre blocuri, totul pentru a asigura un ambient curat și respirabil pentru cetățenii din sector.
Așa cum transmitem de fiecare dată, prin campanii de conștientizare, evenimente comunitare de curățenie, promovarea reciclării și colectării selective, educație ecologică în școli și campanii de plantare de arbori, putem contribui la salubrizarea sectorului 5, asigurând astfel un mediu benefic copiilor noștri, totul pentru un viitor la cote maxime.
În perioada următoare, reprezentanții noștri vor fi pe teren 24/7 pentru a asigura servicii de tipul curățeniei stradale, măturatului mecanizat, colectării și transportării deșeurilor dar și reîmprospătarea zonei prin servicii de o calitate superioară.

   SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A., operatorul ce menține Sectorul 5 la standarde înalte în materie de curățenie!